Marrakech vlogs ❀ ❁ ❃ Dag 1, 2, 3, 4 & 5

Hey sweeties!

Half april ging ik vijf dagen naar Marrakech, een van de kleurrijkste steden van Marokko. Eerder kwam er een foto artikel online op mijn blog, vandaag is het video time!  ♥ ♥ ♥

Ik heb vijf lange vlogs gemaakt, van iedere dag in Marrakech eentje. Onder elke video zal ik kort vertellen wat er in de video te zien is. Heel veel kijkplezier! ❀ ❁ ❃

In deze video laat ik dag 1 van de reis zien. We kwamen aan in de stad, liepen door de oude Medina, we gingen naar Djemaa el Fna, zwommen in ons heerlijke zwembad en natuurlijk aten we een overload aan couscous en tajine.

In deze video laat ik dag 2 van de reis zien. We zwommen in ons zwembad, genoten van een heerlijk ontbijtje op het dakterras van de riad, we winkelden in de souks in de oude Medina, lunchten in een prachtige binnentuin en aten ’s avonds in een super pretty restaurant.

In deze video laat ik dag 3 van de reis zien. We vierden de verjaardag van mijn moeder in het nieuwe deel van Marrakech. We aten heerlijke Oreo-cheesecake, lunchten in een super fancy restaurant, zwommen op het dakterras van ons hotel en dineerde weer op een hele mooie plek.

In deze video laat ik dag 4 van de reis zien. We maakte een dagtrip naar de Ourika vallei gelegen in het Atlas gebergte, beklommen de bergen, aten in Berberrestaurantjes en reden aan het eind van de middag weer terug naar de oude Medina van Marrakech. Daar shopten wij onze laatste Kenzo truien en Gucci petjes en daarna aten we Italiaans op een terras dat uitkeek over Djemaa el Fna.

In deze video laat ik dag 5 van de reis zien. We hadden ons laatste dagje in de stad. We dronken koffie op Jemaa el Fna, we gingen naar Palais Badiâ, lunchten op een super schattig terrasje dat uitkeek over de oude Medina en vlogen ’s avonds weer terug naar Nederland.

♥ ♥ ♥

Liefs, Florentine

10 Replies to “Marrakech vlogs ❀ ❁ ❃ Dag 1, 2, 3, 4 & 5”

  1. Wat leuk dat je alle vlogs bij elkaar hebt gezet. Poeh, wel heftig dat je de dag erna tentamen had, hoop dat je het gehaald hebt.

  2. Het is mooi dat ik het gevoel heb dat ik eventjes met je mee ga door mee te kijken op je video. Wat een prachtig land!

  3. Wat leuk zo als aandenken aan deze reis! Ik denk dat je dit later nog wel met plezier terug kunt kijken :)

Comments are closed.