Mi querida Sevilla 🌴

Alweer twee jaar geleden vertrok ik naar Sevilla. Met een compleet blanco idee van de stad. Ik wilde op reis, op avontuur. Ik wilde een nieuwe taal leren, ik wilde een nieuwe cultuur leren kennen en ik wilde dingen doen die ik nog nooit had gedaan. Het leuke aan een avontuur is dat je vaak niet weet hoe het gaat verlopen. Zo was dat ook in mijn geval. Ik had nooit verwacht dat ik zo verliefd kon worden op een stad, op een taal en op een cultuur. Ik had nooit durven dromen dat ik me zó thuis kon voelen op een plek als deze. But it happened.. ❁ ❀ ❃

Ik woon nu in Nederland, maar af en toe vind ik het toch zó leuk om nog even terug te gaan naar mijn happy place. Vorige week was ik een weekje in Sevilla. Ik logeerde bij een vriendin daar. Het was zo’n super leuke week. Het was echt álles wat je je maar kunt wensen, en dan met een dik uitroepteken erachter. We zijn naar het strand geweest, we hebben bij allemaal leuke restaurantjes in Sevilla gegeten, we zijn een dagje naar Córdoba geweest, we zijn uitgeweest, hebben nieuwe mensen ontmoet, gechilld bij de rivier en gewinkeld bij de leukste winkeltjes, ontbeten bij de schattigste barretjes en koffiegedronken in de fijnste koffietentjes. Het was de hele week bijna dertig graden, ik had een overload aan palmbomen om me heen en de zon was niet te stoppen. Sounds heavenly good, vind je niet?! Vandaag laat ik je aan de hand van foto’s de highlights van mijn week zien.

Welcome to my adventure! 🌴

Sevilla

On my way! Ik vloog op vrijdagochtend en kwam om half twee ’s middags al aan op het vliegveld in Sevilla.

600

Vrijdagavond moesten we natuurlijk eerst even een ijskoude cervecita van Cruzcampo drinken om een beetje in de Spaanse sferen te komen. Daarna zijn we naar Alameda geweest, een groot plein met allemaal leuke restaurantjes, barretjes en discotheken.

Sevilla

600

Morning coffee bij Café de Indias in Virgen de Lujan, een van mijn favoriete straten in de stad.

Sevilla

Ik kan maar niet stoppen met foto’s maken van dit soort settings. Palmbomen, een opkomende zon en een mooie straat, wat wil je nog meer?! Dit is trouwens om de hoek bij mijn oude huis.

600

We gingen naar het strand. Het was zo’n heerlijke dag! We ontbeten in een super leuk cafeetje met café con leche, sinaasappelsap en een tostada met tomaat en jamón ibérico.

Sevilla

▬ SPAIN VIBES ▬

Sevilla

Sevilla

Just having a coke in Parque de los Príncipes, een super mooi parkje in mijn favoriete buurt in Sevilla.

Sevilla

República Argentina vind ik zo’n bijzondere straat. De hele vibe die er hangt is heel fijn. Ik houd zo van de drukte en de palmbomen. En nog meer van de kleur die de lucht iedere avond aanneemt. Het is de straat die tussen mijn twee favoriete buurten, Los Remedios en Triana, doorloopt.

Sevilla

Sevilla

Leopard print addict.

Sevilla

De laatste avond genieten van de mooie lucht in Virgen de Lujan.

Sevilla

Preciés een week later, weer op vrijdag ochtend, vloog ik terug naar Nederland. Het was prachtig helder weer, daar kan ik zó van genieten.

Dat was mijn week in vogelvlucht. Het was zo leuk!

♥ ♥ ♥

Y mi querida Sevilla, tot snel!

❁ ❀ ❃

Liefs, Florentine

13 Replies to “Mi querida Sevilla 🌴”

  1. Wat gaaf dat je er ook hebt gewoond! Ik was er afgelopen voorjaar en toen viel het weer wel best tegen. Elke dag koud en bijna elke dag regen, maar ik kan me voorstellen dat het op zonnige dagen heel lekker is!

  2. Oompf…mooie foto’s!!! De sky daar is echt awesome! Ik ben ook een keertje in Sevilla geweest, op doorreis met de auto naar Marokko. Yesss, really hahaha, dat hele eind! Ik vond het er ook geweldig maar hot hot hot in juli <3 <3 <3

  3. Que lindas fotos!! Hoor ik hier een emigratie aankomen over een tijdje??? :D :P Heel leuk meid dit, ik voel gewoon je liefde voor die stad van het beeldscherm afspatten. Ik herken het ook, ben ook echt dol op sommige plekken. Ik ben nog nooit in Sevilla geweest trouwens, maar toch voel ik al jaren dat Sevilla en ik een goede combinatie zijn. Het is een beetje ver weg voor ons, maar hoop er echt een keer te komen!

  4. Heerlijk! Het lijkt mij een prachtige stad. Wat heb je toch veel gezien! Ik ga binnenkort voor het eerst naar Spanje, Barcelona it is!

  5. Wat wordt ik vrolijk van die foto dat je sprint op het strand!
    Ik ben nog nooit in Sevilla geweest. Hoelang heb je er destijds gewoond?
    Liefs

Comments are closed.