Spain reunion in Amsterdam ❃ Hostel life, sun & lots of joy

Hey allemaal!

Als je mijn blog de afgelopen tijd een beetje hebt gevolgd, dan zal het je vast niet ontgaan zijn dat ik een jaar is Sevilla (Spanje) heb gewoond. Daar heb ik natuurlijk heel veel mensen ontmoet, waar ik bij mijn terugkeer naar Nederland afscheid van moest nemen. Maar, niet voor lang.. Afgelopen week was het tijd voor een reünie in Amsterdam, en wát was het leuk! In deze blogpost zal ik je er alles over vertellen ❃

Sandra Florentine Amsterdam

Dit is een foto van mij en mijn vriendinnetje Sandra in het Vondelpark. Zij komt uit Zweden, en vloog afgelopen donderdag naar Amsterdam. We spraken af om donderdagavond te meeten op Amsterdam centraal, om vanuit daar samen naar ons hostel (ja hostel!!) te gaan.

Hostel meetingpoint

Meteen de meest crappy foto in deze post, maar wél leuk om even te laten zien. Dit is een foto van de kamer in het Meeting Point hostel waar we verbleven van donderdag tot en met zondag. Echt bizar! Het ligt op de Wallen, lekker levendig en écht Amsterdam, ik houd ervan! Wat ik zo bizar vond, was om (in stapelbedden) met zo’n tien anderen op de kamer te slapen. Mensen uit Brazilië, Engeland, Ierland, Amerika, en weet ik veel waar nog meer vandaan. Een hele gave ervaring.

Hostel amsterdam

We hadden een onwijs gezellige avond in de bar van het hostel, waar we super veel mensen ontmoetten. Heel bijzonder vind ik dat hele hostel wereldje, mensen van overal op de wereld die rondreizen en áltijd openstaan voor nieuwe contacten en leuke dingen.

Amsterdam

Amsterdam

Een beetje in love 

Amsterdam

Amsterdam

Koffie, zon en grachten in overvloed!

Grachten

Amsterdam

Amsterdam

Hier op de foto zie je van links naar rechts: Mij, Alex, Sandra en Moritz. Zaterdagmiddag kwamen Alex en Moritz (uit Duitsland) ook naar Amsterdam met z’n tweeën. Hun kennen we ook uit Sevilla, van onze talenschool. Ook zij verbleven in een hostel in Amsterdam, al was het niet dezelfde als waar Sandra en ik zaten. Hier dronken we wat bij Café de Paris op het Rokin, waarna we een late Spanish dinner hadden op het Rembrandtplein.

Cake! Bakkerswinkel

Ontbijt en carrot cake bij de Bakkerswinkel in de Warmoesstraat in Amsterdam. Super leuk, en ook heeeel erg lekker, maar dat was waarschijnlijk niet zo’n verassing ;-)

Tilburg

Zondagavond gingen Moritz en Alex weer terug naar Duitsland, en Sandra en ik naar Tilburg. Ik kan het natuurlijk niet laten om deze mooie lucht ‘even’ met jullie te delen :-)

Sandra Florentine

Na nog een half weekje vol leuke dagen en gezellige avondjes in Tilburg, nam ik alweer afscheid van Sandra. Zij gaat nu trouwens weer terug naar Sevilla, om daar te werken en wonen. Hopelijk heb ik snel de tijd om haar op te zoeken in het zonnige Spanje :-)

Hopelijk hebben jullie ook een leuke week gehad.

See you girls soon! Veel liefs, Florentine

6 Replies to “Spain reunion in Amsterdam ❃ Hostel life, sun & lots of joy”

  1. Dat ziet er super gezellig uit! Zalig dat je met een opleiding journalistiek bent begonnen, heb ik ook altijd al willen doen.

  2. Als ik dit lees, wil ik dat ik weer twintig jaar terug kon draaien om de hostel wereld te beleven. Het lijkt ontzettend leerzaam en gezellig. Veel succes met je nieuwe woning en opleiding!

  3. Wat ontzettend leuk zeg, ziet er gezellig uit. In hostels verblijf ik ook graag, je maakt er zo snel vrienden, heerlijk! Liefs.x

Comments are closed.