Un fin de semana en Sevilla ❁

Hola chicas! Afgelopen weekend was ik weer even terug in mijn favoriete stad. De Feria de Abril was in volle gang, het weer was goed en alles stond in bloei. Ik verbleef bij mijn vriendinnetje Sandra in haar huis in Triana, de buurt waar ik ook een tijdje gewoond heb. Het was allemaal zó vertrouwd. Ik vind deze plek zo fijn door de combinatie van de mensen, het weer en de ongelofelijk mooie stad. In dit artikel neem ik je mee in mijn weekend, waarin ik de Feria bezocht, een dagje naar het strand ging en at in mijn favoriete restaurantjes. Let’s go?

Sevilla

First things first! Ik kwam vrijdag middag aan in de stad, en het eerste wat ik deed was een bezoekje brengen aan mijn favoriete Starbucks filiaal, samen met mijn amiga Sandra.

Seville

Overload aan palmbomen en blauwe lucht op Puerta Jerez. 

Starbucks Avenida de la constitucion Sevilla

Een en al liefde ღ

Sevilla

Oh dear! Ik ben zo verliefd op Triana. Dit was het uitzicht vanaf Sandra’s balkon.

Seville feria

Vrijdag avond had ik met Jesús (een vriend van mij) en zijn vrienden afgesproken om wat te gaan drinken, en daarna naar de Feria te gaan. De Feria is een jaarlijks terugkerend feest dat de hele week duurt.  Het hele Feria terrein staat vol met meer dan 1000 casetas, wat tentjes zijn waar je kunt eten, drinken en dansen. Het was zo onwijs leuk! Sandra kwam na haar werk ook naar ons toe en toen zijn we met z’n allen naar de Feria gegaan. Zo’n leuke avond!

img_1284

Sevilla

Sevilla

Wakey wakey! Zaterdag ochtend (middag) was het na een laat ontbijt tijd om naar de rivier te gaan. We gingen naar onze favoriete spot onder Puente de Triana, oftewel de brug die Triana met de rest van de stad verbindt, om lekker in de zon aan de rivier te zitten. Over relaxte middagen gesproken… ღ

Beach Playa el palmar

Time to go to the beach! Zondag gingen we met BlaBlaCar naar het strand in Cádiz. We gingen naar Playa El Palmar, een super mooi strand met onwijs veel leuke cafeetjes en surfwinkeltjes.

~Sevilla tostadas

Sevilla

Some more tostadas & palmtrees on monday.. En toen was het alweer tijd om terug naar huis te gaan. We ontbeten maandag bij een super leuk (vrij nieuw) tentje dichtbij het centrum, dat SantaGloria heet. Super Spaans, door de tostadas met tomate y jamón en de iets te sterke café con leche met weinig welk, maar wél met een Amerikaans tintje, door manier waarop het geheel gepresenteerd werd. I like!!

Dus, dat was het alweer. Ik heb echt zo’n super leuk weekend gehad, en ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik nu ik bijna een heel jaar terug ben uit Spanje, nog steeds zoveel heb om naartoe terug te gaan. Echt. Het was zo fijn. Like I never left. 

See you next time!! Veel liefs, Florentine

19 Replies to “Un fin de semana en Sevilla ❁”

  1. Wat fijn dat je weer terug bent geweest! Mooie foto’s ook! Gek eigenlijk dat het meteen weer zo vertrouwd kan voelen als je ergens al zo lang niet meer geweest bent, maar ook juist wel heel mooi.

  2. waauw wat een mooie foto’s! Wat moet het er heeerlijk zijn geweest :) Super mooi ook die paarse bloesem!

  3. Jouw haar zit fantastisch!!! En wat heerlijk om zo door de foto’s te scrollen. BlaBlaCar is ook fijn, heb ik ook vaak gebruikt toen ik een maand op solo-reis door Spanje aan het trekken was. Leuke blog, om vrolijk van te worden.

Comments are closed.